انتقال وجه پایا و ساتنا در معاملات ملک پرند

انتقال وجه پایا و ساتنا در معاملات ملک پرند
جدول ساعات جدید انتقال وجه پایا و ساتنا ۱۴۰۳

انتقال وجه پایا و ساتنا در خرید و فروش ملک در پرند اولین قدم هایی است که خریدار ملک در پرند برای فروشنده ملک در پرند انجام می دهد.

“واریز وجه پایا” یکی از محبوب‌ترین روش‌های انتقال وجه با فواید بسیار است. با استفاده از این روش، هیچ کارمزدی دریافت نمی‌شود و ساعات واریز وجه پایا در طول شبانه‌روز متفاوت است. افراد می‌توانند چندین بار وجه خود را به این روش واریز کنند. پایاپای الکترونیکی که به صورت مخفف “وجه پایا” نامیده می‌شود، به منظور بهبود عملکرد نظام بانکداری کشور تأسیس شده است.

ساعات جدید انتقال وجه پایا و واریز وجه پایا 1403

برای انتقال وجه با استفاده از سامانه پایا، باید در ساعات مشخصی از شبانه‌روز صبر کنید. این ساعات عبارتند از بازه‌های زمانی ۴ تا ۶ صبح، ۱۰ تا ۱۱:۳۰ صبح، ۱۴ تا ۱۵:۳۰ ظهر و ۱۸ تا ۲۰ غروب. بنابراین، ممکن است انتقال وجه با سامانه پایا تا ۱۲ ساعت زمان ببرد. لازم به ذکر است که این سامانه، تنها در روزهای کاری فعالیت دارد و در هر روز کاری، ۴ بار در بازه‌های ذکر شده و در روزهای غیرکاری یک بار در ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ فعال می‌باشد.

جدول زمان‌بندی انتقال وجه پایا

بازه زمانیزمان انتقال وجه
شبانه روز4 الی 6 صبح
صبح10 الی 11:30
ظهر 14 الی 15:30
عصر18 الی 20

لازم به ذکر است که این ساعات فقط در روزهای کاری فعالیت دارند و در هر روز کاری، ۴ بار در بازه‌های ذکر شده و در روزهای غیرکاری یک بار در ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ فعال می‌باشد.

میزان مبلغ قابل انتقال در روش انتقال وجه پایا

در روش انتقال وجه با استفاده از سامانه پایا، مبلغی که می‌توان به صورت جابجایی وجه انتقال داد، حداقلی ندارد و برای مبالغ کمتر با تکرار بیشتر می‌توان از این روش استفاده کرد. برای ثبت حواله پایا، سه روش وجود دارد:

  1. روش اینترنت بانک: با استفاده از این روش، حداکثر مبلغ قابل انتقال در هر حواله پایا، ۱ میلیارد ریال است.
  2. روش موبایل بانک: با استفاده از این روش نیز می‌توان حواله پایا ثبت کرد. حداکثر مبلغ قابل انتقال در این روش نیز ۱ میلیارد ریال است.
  3. روش شعبه بانک: با استفاده از این روش، حداکثر مبلغ قابل انتقال ۱ میلیارد ریال است.

ساعت و زمان انتقال وجه ساتنا در سال ۱۴۰۲

در سامانه ساتنا، انتقال وجه تنها در ساعت‌های اداری شعب بانک‌ها انجام می‌شود که در روزهای کاری (شنبه تا پنجشنبه)، ساعت پذیرش از ساعت ۷:۳۰ صبح شروع شده و ساعت خاتمه پذیرش در ساعت ۱۴:۱۵ به پایان می‌رسد.

در این سامانه، مشتریانی که در بانک دارای یکی از انواع حساب‌های جاری، پس‌انداز و مدت‌دار هستند، می‌توانند مبالغ بیش از پانصد میلیون ریال را به حساب خود یا سایر افراد در سایر بانک‌ها در همان روز انتقال دهند. در حال حاضر زمان لازم برای انتقال وجه با استفاده از این سامانه، بین ۲ ثانیه تا ۲۰ دقیقه در بانک‌های مختلف متفاوت است.

تسویه مبادلات بین‌بانکی در این سامانه به صورت آنی، قطعی، نهایی و برگشت‌ناپذیر انجام می‌گیرد، مشروط بر اینکه حساب تسویه بانک دارای مانده کافی برای انجام تسویه باشد. در صورت عدم تأمین نقدینگی، مبادلات در صف انتظار قرار می‌گیرند و در صورت عدم تأمین نقدینگی تا پایان روز، درخواست‌های مربوطه ابطال و برگشت داده می‌شوند.

میزان مبلغ قابل انتقال در روش ساتنا

ساتنا معمولاً برای مبالغ بالاتر مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای انجام تراکنش‌های ساتنا، دو روش وجود دارد:

  1. روش اینترنت بانک: در این روش، می‌توان مبالغ با حداقل ۵۰۰ میلیون ریال و حداکثر ۱ میلیارد ریال در روز را از طریق حواله ساتنا جابه‌جا کرد. سقف این مبلغ با استفاده از دستگاه توکن ۲ میلیارد ریال است. برای افزایش سقف انتقال وجه خود از طریق ساتنا، باید به نزدیکترین شعبه بانک موردنظر مراجعه کرده و مدارک و مستندات مورد نیاز را تهیه کنید. برای انجام تراکنش‌هایی با مبالغ بیشتر از سقف و با استفاده از حواله ساتنا، باید به صورت حضوری به شعبه بانک مراجعه کرد.
  2. روش شعبه بانک: در این حالت، سقف مبلغ انتقال وجه نامحدود است. با این حال، جابه‌جایی مبالغ بیشتر از ۲ میلیارد ریال مستلزم ارائه مستندات و مدارک لازم مبنی بر وقوع یک معامله یا یک رویداد مالی به شعبه بانک است.

در هر دو روش، زمان انجام تراکنش‌ها با توجه به ساعات پذیرش شعب بانک‌ها متفاوت است. همچنین، برای افزایش سقف انتقال وجه خود از طریق ساتنا، باید به شعبه بانک مراجعه کرده و مدارک و مستندات مورد نیاز را تهیه کنید.

منبع: ویکی مدیکال


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *